Betegelégedettségi kérdőív az EgészségAblak alkalmazásban

Az EgészségAblak applikáció új funkcióval bővült, amelynek segítségével a páciensek anonim visszajelzést adhatnak egyes általuk igénybe vett járóbeteg ellátásokról, valamint az intézményben szerzett tapasztalataikról.

Amikor a páciens vizsgálata/kezelése befejeződik, az applikáció felugró (push) értesítést küld készülékére, és kéri, hogy töltse ki a betegelégedettségi kérdőívet. A kérdőív az értesítés alján lévő „Értékel” gombra kattintva nyílik meg.

A kérdőív kitöltése önkéntes, az értékelés anonim módon kerül tárolásra, csak az intézményre és az ellátásra vonatkozó információk kerülnek feldolgozásra.

Az értékelés jellemzően ötfokozatú skálán történik, amely kiterjed az orvosi ellátás minőségére, a személyzet hozzáállására, valamint az intézmény tisztaságára és tájékoztatási rendszereire is.

A kérdőív beküldése csak akkor lehetséges, ha minden kérdésre választ adnak. Minden egészségügyi ellátásra csak egyszer adható visszajelzés, ismételt próbálkozás esetén a rendszer jelzi, hogy a kérdőív már ki lett töltve.

Amennyiben betöltötte 18. életévét, kérjük, hogy segítse munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével!  Az értékelés beküldésével hozzájárul a megadott elégedettségi adatok rögzítéséhez.

Előző hír
Lakossági időpontfoglalás az EESZT-ben és az EgészségAblak applikációban